Escada Bags

Кошницата ви е празна

Условия за ползване

Denisperfum.com извършва доставките си чрез куриерска фирма Спиди Експрес в рамките на 3 работни дни. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА.

  • Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
  • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
  • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа.
Плащане:
Плащането се извършва на място, в момента на получаването на пратката от куриера, като клиента дължи единствено стойността на закупената от него стока. 
Цена на доставката: включена в цената.
Времеви периоди:
Пратките се доставят от куриера от 9:30 до 17:00 всеки делничен ден и между 9:30 до 13:00 през Събота.
Час на доставка:
Клиента има право да даде и фиксиран час за получаване, но в такъв случай доставката се оскъпява с 2.40лв.

За въпроси свързани със сайта denisperfum.com, моля използвайте формата ни за онлайн контакт или се обадете на телефон: 0884 580 422 от 9,00 до 17,00 часа

За да улесните работата на куриерите, молим да посочвате точен адрес, номер на улица или квартал, блок, вход, етаж, апартамент ако адреса е на фирма името на фирмата. Важно !!! Стойността на доставката е заплатена предварително от Denisperfum.com, куриерът няма право да иска други суми освен стойността на парфюма/парфюмите обявена в каталога.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

Назад